Kundreferenser

SuiteCorner hjälper små såväl som stora kunder och organisationer med affärsystemet NetSuite.

Här nedan finner ni ett axplock av kunder som valt att samarbeta med SuiteCorner

Srf konsulterna AB

Sveriges ledande branschorganisation inom redovisning, lön och rådgivning

”Srf konsulterna har sedan våren 2021 ett samarbete med SuiteCorner Solutions AB som hjälper oss med utveckling och förvaltning av Netsuite.

Genom SuiteCorner Solutions AB:s Customer Care Program får vi som kund bra överblick över allt arbete som pågår och planeras. De veckovisa operativa mötena tillsammans med utsedd konsult fungerar utmärkt i länken mellan oss som kund och SuiteCorner Solutions AB.” 

 

Margareta Perlström, Administrativ chef

Opus Bilprovning

Betjänar årligen närmare 2 miljoner kunder med besiktningstjänster.

”Personalen på SuiteCorner har hjälpt oss under många år med att implementera och vidareutveckla våra systemlösningar. Genom Customer Care Program får vi nu också en tydlig och strukturerad arbetsprocess i support & förvaltning. Ett team att lita på!”

 

Neslin Ayhan, IT-chef

Aspia

Med 1450 medarbetare på 60 kontor servar Aspia Sveriges företagare med bl.a. redovisningstjänster, lön och skatterådgivning.

”Vi känner oss trygga med SuiteCorner och har utvecklat ett mycket bra samarbete inom ramen för deras Customer Care program. Viljan att förstå våra affärsprocesser, flexibiliteten, service känslan, och deras höga NetSuite kompetens gör att vi är mycket nöjda att få jobba ihop!” 

 

Hanna Atterwall, Product owner | Finance, HR, Sales, Marketing