Våra lösningar

SuiteCorner tillhandahåller en mängd olika lösningar till NetSuite. Både färdiga branschlösningar och enskilda appar som öppnar upp nya möjligheter i NetSuite. Här nedan får ni en överblick på olika lösningar. Vill ni veta mer kan ni kostnadsfritt beställa produktblad och prislistor.

Intresserad av våra lösningar?

Vill ni komma i kontakt med SuiteCorner angående våra lösningar i NetSuite. Fyll i namn och och e-post så kontaktar vi er.

NetSuite

SuiteCorner kan som stolt NetSuite Solution Provider säkerställa att ert företag på bästa sätt kan tillgodogöra sig all den funktionalitet som finns i NetSuite. NetSuite från Oracle rankas som världens främsta molnbaserade affärssystem och används av fler än 30.000 organisationer världen över. NetSuite passar alla typer av företag och branscher och SuiteCorner har hjälpt hundratals kunder genom åren.

Låt oss berätta mer om ”true cloud” och den världsledande molntjänsten NetSuite från Oracle.

Läs mer om NetSuite
Membership Management for NetSuite by SuiteCorner

Membership Management

SuiteCorner har lång erfarenhet av att arbeta med medlemsorganisationer och vet vilka speciella utmaningar ni står inför. Vi har genom åren lagt 10-tusentals timmar tillsammans med våra kunder för att hitta bra och rubusta lösningar på dessa utmaningar. All denna erfarenhet är nu paketerad i en branshlösning som möjliggör att vi kan hjälpa igång er organisation betydligt fortare än alla konkurrenter. Låt oss demonstrera denna kraftfulla paketering.

Membership Management
Event Management for NetSuite by SuiteCorner

Event Management

Att organisera och administrera event och utbildningar som erbjuds medlemmar och kunder är en viktig del för många verksamheter. Genom vår lösning kan ni administrera, projektleda, marknadsföra, sälja och fakturera event och utbildningar direkt i NetSuite. Med denna modul kommer ni spara massor av tid och pengar och samtidigt få en bättre överblick än om ni skulle köra detta i ett separat system.

Boka in ett möte med oss så visar vi hur ni kan använda NetSuite för denna del av er verksamhet.

Event Management

SolarSuccess

Solar Success är en komplett branschlösning i NetSuite för företag som arbetar med installation av solcellsanläggningar. I nordamerika används SolarSuccess av mer än 30% av alla företag inom denna bransch. Oracle har flera år på raken utsett SolarSuccess som Solution of the Year och Blu Banyan som Partner of the Year.

SuiteCorner samarbetar med Blu Banyan på många områden och flera av SuiteCorners appar finns invävda i SolarSuccess. Låt oss berätta mer om hur denna branschlösning kan hjälpa ert företag.

Läs mer om SolarSuccess
CRM Accelerate for NetSuite by SuiteCorner

CRM Accelerate

CRM processerna i NetSuite är ett område som många kunder har lagt för lite fokus på i sina installationer vilket har lett till ett bristfälligt systemstöd. SuiteCorner har en snabb lösning! CRM Accelerate for NetSuite. Med denna paketering kan vi hjälpa er igång med CRM processerna på mindre än en vecka. Boka in ett förutsättningslöst möte med oss så ska vi visa er hur vi går till väga för att lyfta hela er organisation till nästa nivå.

CRM Accelerate
Reporter for NetSuite by SuiteCorner

Reporter

Hur mycket tid lägger era managers på rapportering? Har de svårt att få fram och sammanställa de nyckeltal de behöver för att kunna veta hur det går och sen rapportera vidare? Med Reporter for NetSuite kan rapporteringen automatiseras. Er organisation kommer spara massor av tid och pengar samtidigt som ni får fram bättre analyser än ni haft tidigare. Tveka inte att boka in en demo med oss på SuiteCorner så ska vi visa er hur ni med Reporter kan ta rapporteringen i er organisation till nya höjder.

Reporter
Boards for NetSuite by SuiteCorner

Boards

Visualisera era arbetsflöden med Boards. Saknar era medarbetare den röda tråden i arbetet. Missar de att återkoppla till kunder och andra intressenter i tid. Med Boards for NetSuite hjälper vi er införa tydliga processer och ger era medarberate förutsättningar att leverera på högsta nivå i alla led. Med Boards for NetSuite kommer säljarna kunna bearbeta fler leads, skapa fler affärsmöjligheter och komma till fler avslutade affärer än ni klarat av tidigare. Projektteamet kommer kunna arbeta agilt med tydliga backlogs. Kundtjänst kan bättre hantera ärenden från era kunder. Dessutom så kan ni på ett enkelt sätt sätta upp nya Boards för vilken process ni vill. Tveka inte att boka in en demo med oss på SuiteCorner för att se hur Boards kan hjälpa er organsiation.

Boards
Dun & Bradstreet Connects for NetSuite by SuiteCorner

Dun & Bradstreet Connects

Med vår connector till Dun & Bradstreet kommer ni kunna arbeta mer datadrivet än tidigare. Datakvaliteten kommer förbättras avsevärt och att ni alltid har uppdaterade adressuppgifter är en självklarhet. Dessutom kommer era säljteam enkelt hitta nya leads att bearbeta. Vi håller gärna en demo för er så tvecka inte att kontakta oss.

Dun & Bradstreet Connects

SuiteCorner Add-Ons

SuiteCorner har utvecklat en rad tillägg till NetSuite. Lösningar som kan förenkla för er organisation samtidigt som ni spar både tid och pengar.
Bland våra lösningar finner ni en förenklad intäktsperiodiseringslösning. En transaktionsmotor som baserat på sökresultat från vilken posttyp ni vill skapar vilken transaktion ni vill. Ett budgeteringsverktyg som gör det möjligt att skapa budget för vad som helst.  Samt en lösning för att distribuera transaktioner postalt, via E-post eller E-Faktura i  PEPPOL format.

Add-Ons

Vill du veta mer?

Boka ett kostnadsfritt möte med en representant från SuiteCorner så berättar vi mer om vilka möjligheter som finns med affärssystemet NetSuite och alla lösningar som vi kan erbjuda via SuiteCorner. I länken nedan kan ni välja att boka ett möte eller en demo av våra olika lösningar och appar.